PMB și primăriile de sector din Capitală, somate să spună ce au făcut pentru a rezolva problemele cu apa caldă și căldura

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) și cele șase primării de sector din Capitală au fost somate de către Avocatul Poporului să spună ce au făcut exact pentru rezolvarea problemelor legate de furnizarea apei calde şi căldurii în Capitală. Această solicitare a venit în urma unei autosezisări a acestei instituții.

  ”Având în vedere că problema lipsei apei calde şi a căldurii reprezintă o chestiune de sănătate publică, mai ales că România se confruntă cu lupta împotriva virusului COVID-19, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu încă din data de 9 decembrie 2020”, a anunţat instituţia.

Citiți și:
Mii de bucureșteni îndură frigul din apartamente. Soluție de avarie, identificată de Guvern și primarul Nicușor Dan – VIDEO

Alimentarea deficitară cu apă caldă și căldură a bucureștenilor durează de mai multe luni, principala cauză fiind defecțiunile produse ca urmare a vechimii instalațiilor și a nerealizării investițiilor necesare de modernizare. Spre exemplu, săptămîna trecută, nu mai puțin de 3.400 de blocuri din București nu beneficiau de aceste servicii.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *