Noul concept al stațiilor Rompetrol din România ajunge și în Georgia

Grupul KMG International a deschis recent în Georgia o stație de distribuție carburanți sub noul concept prin care operează în România, definit de noile elemente de identitate vizuală ale brandului, arhitectura modernă, calitatea materialelor și a finisajelor alese.

Noua stație Rompetrol a fost deschisă în apropierea stațiunii turistice Borjomi – celebră pentru marca de apă minerală exportată în peste 40 de țări, anunță compania într-un comunicat.

Stația din Borjomi este prevăzută cu pompe de ultimă generație, dotate cu sisteme multimedia și care asigură un consum redus de energie, precum și cu sisteme moderne de protejare a mediului (senzori de monitorizare și control în timp real pentru rezervoarele de carburanți, sistem de recuperare vapori la pompele de alimentare).

Pe lângă serviciul de plată la pompă Fill&Go Card, aceasta oferă gamele de carburanți Efix și EfixS produse de rafinăria Petromidia, care permit o creștere a performanţelor automobilului, a randamentului și fiabilităţii motorului. În plus, carburanții EURO 5 conțin și un amestec de componenți activi pentru protecția motorului, asigurând o bună funcționare a acestuia.

10 stații noi Rompetrol în 2020

“În contextul crizei generale cauzate de Covid 19, principala prioritate a companiei a fost protejarea angajaților și clienților noștri, reușind în același timp să ne continuăm investițiile, cu un impact major în susținerea bugetelor locale și centrale, dar și în crearea de noi locuri de muncă. În acest an am reușit să deschidem șase noi benzinării în Georgia și intenționăm să finalizăm alte patru unități în perioada următoare”, declară Zamanbek Mirzayanov, directorul general al Rompetrol Georgia.

Înființată în 2005, Rompetrol Georgia este binecunoscută pe piață locală ca un distribuitor de carburanți de înaltă calitate și una dintre cele mai importante companii petroliere.

Subsidiara Grupului KMG International operează pe plan local o rețea de 85 benzinării si 2 depozite de carburanți. Compania desfășoară și activități en gros prin depozitul din Portul Batumi (28.500 metri cubi), precum și prin depozitul Tbilisi – care a fost complet modernizat, crescând capacitatea de stocare de la 6.500 tone la 10.000 tone.

Borjomi- apă minerală cu o tradiție de două secole

Izvoarele Borjomi au fost descoperite în anii 1820, fiind alimentate de apă care se filtrează de pe ghețarii care acoperă vârfurile munților Bakuriani, la altitudini de până la 2.300 m.

Este o apă minerală de origine vulcanică și conform standardelor naturale, are o vechime de peste 1.500 de ani. Aceasta se ridică la suprafață de la adâncimea de 8-10 km, îmbogățindu-se „pe drum” cu circa 60 de minerale găsite în straturile de roci ale Munților Caucazului.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *